zene mindenkinek

üdvözöllek MusicMan oldalán!!

Az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez regisztrációra van szükség.

Az oldalon minden teljesen ingyenes
zene mindenkinek

zene mindenkinek


  Űrháború 2063 - (Space: Above and Beyond) 1995

  avatar
  atesz38

  Hozzászólások száma : 942
  Join date : 2018. Aug. 08.

  Űrháború 2063 - (Space: Above and Beyond)  1995 Empty Űrháború 2063 - (Space: Above and Beyond) 1995

  Témanyitás by atesz38 on Vas. Dec. 29, 2019 3:53 pm


  Űrháború 2063 - (Space: Above and Beyond) 1995
  színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD
  5ff763b34542306cce8e3fe296112091.jpg

  rendező: Thomas J. Wright, Winrich Kolbe, David Nutter
  forgatókönyv: Glen Morgan
  operatőrök: Gordon Lonsdale, Anthony R. Palmieri
  vágók: James Coblentz, George Potter, Chris G. Willingham
  zene: Shirley Walker
  ötlet: Glen Morgan és James Wong

  szereplők:
  Morgan Weisser -(Lt. Nathan West (23 episodes, 1995-1996))
  Kristen Cloke -(Lt. Shane Vansen / … (23 episodes, 1995-1996))
  Rodney Rowland -(Lt. Cooper Hawkes (23 episodes, 1995-1996))
  Joel de la Fuente -(Lt. Paul Wang (23 episodes, 1995-1996))
  Lanei Chapman -(Lt. Vanessa Damphousse (23 episodes, 1995-1996))
  James Morrison -(Lt. Col. Tyrus Cassius ‘T.C.’ McQueen / … (23 episodes, 1995-1996))
  Tucker Smallwood -(Commodore Ross / … (16 episodes, 1995-1996))
  Robert Crow -(Controller / … (7 episodes, 1995-1996))
  Tasia Valenza -(Lt. Kelly Anne Winslow (4 episodes, 1995-1996))
  Michael Mantell -(Howard Sewell (4 episodes, 1995-1996))

  „Azt gondoltuk, hogy egyedül vagyunk, azt hittük az univerzum a miénk. Ameddig 2063 egyik éjjelén az egyik távoli kolóniánkra lecsaptak. Azóta háborúban állunk… T. C: McQueen alezredes vagyok, „tank”, művi úton szuper gyorsan tenyésztett ember, a tengerészgyalogság 58-as repülőszázadnak a parancsnoka. Aduászok a nevünk. Harcolunk, ha hívnak – az űrben, a szárazföldön és a tengeren… Ezt a háborút elveszíteni, többet jelent egy kudarcnál! A feladás azt jelenti, hogy soha nem tudunk hazatérni. Mindannyian tudjuk, hogy a küldetésünket teljesítenünk kell …mindenáron.” (Bevezető a filmből, Űrháború 2063.)
  Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be. De a felszín alatt a szép új világban ugyanúgy megtalálható a korrupció, mint a 20. században. A betelepített új bolygók okozták a háborút. Az Aero-Tech vállalat, amely a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy "Ne települj a szent bolygóra!". Ezt szükségszerűen a háború követte - és itt kezdődik a sorozat. Öt fiatal, különböző helyekről, jelentkezik az amerikai haditengerészethez, ahol a kiképzés és a bevetések során egy csapattá kovácsolódnak össze és az alezredes vezetésével harcolnak a földönkívüliek - a "Tetvek" ellen. De nem csak a Tetvek az emberiség ellensége, hanem a Szilikátok is. Ők korábban fizikai munkát végző robotok voltak, de kifejlődött bennük egy vírus, amely átprogramozta őket. A Földön évekig tartó háború alakult ki a mesterséges intelligenciákkal (M.I.), ezen háború miatt tenyésztették ki a Tankokat. A Tankok génmanipulált emberek, akiket 18. életévükig tartályokban (tankokban) nevelnek. A Tankok legyőzték a Szilikátokat a Földön vívott háborúban, a megmaradt Szilikátok eltűntek egy űrhajóval. A háború tehát győzelemmel zárult és az emberiség magához térhetett. Néhány Tanknak azonban a háborút követően problémája akadt a társadalomba való beilleszkedéssel.

  Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

  Űrháború 2063 s01e01-02 Bevezető rész
  Videó információk:
  Méret: 764,55 MB
  Hossz: 1:30:43
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 640 x 480 pixel
  Bitráta: 977 Kbps
  Képkockák száma/mp: 23.976
  Oldalarány: 4/3

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  f7908b2d81fdedd3aff0114769de88a1.jpg

  1.-2. Bevezető rész (Pilot)
  A Föld népei békében élnek egymással. A 150 éve folyó űrkutatások során a Földön kívül semmilyen civilizációt nem találtak, így, a Föld túlnépesedésének elkerülése érdekében a kalandvágyóbbak elkezdtek kolóniákat létrehozni a környező bolygókon. Ám egyszercsak egy eddig ismeretlen idegen erő megtámadja és megsemmisíti a kolóniákat. A Föld lakói harcba szállnak a támadók ellen, dacára annak, hogy létszámban és fegyverben egyaránt hatalmas túlerővel állnak szemben. Nathan West egyetlen esélye arra, hogy viszontláthassa szerelmét, ha beáll az űrhajós elitalakulatba. Egy támadást követően az egységet a Marsra vezérlik, azzal a feladattal, hogy ott javítsanak meg egy elpusztított kommunikációs állomást. Feladatuk végrehajtása közben szemtől szembe kerülnek az idegenekkel, és a közelharcban az egyikük meghal, ám sikerül egy túszt ejteniük.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  3. Legtávolabb az otthontól (The Farthest Man from Home)
  Egy nemrég megtámadott telepeshajóról a túlélőket a Saratoga űrhajó fedélzetére szállítják. West rájön, hogy barátnője, Kylen talán még mindig a Telluson van. Elhatározza, elköt egy űrsiklót és a Tellusra repül abban a reményben, hogy megtalálja a lányt. Vansen és Hawkes barátjuk nyomába erednek, aki két túlélőre is bukkan a bolygón. Egyikük elárulja neki, hol találhatja meg a szerelmét.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  4. A nap sötét oldala (The Dark Side of the Sun)
  Shane-t rémálmok gyötrik: álmában szülei lázadó robotoknak esnek áldozatul. Amikor McQueen rábízza egy akció vezetését, a lány úgy érzi, ez lesz az utolsó küldetése. Az 58-as egység tagjai egy bányaközpontban landolnak, ahol azonnal tüzet nyitnak rájuk: a robotok átvették a hatalmat. Kitervelnek egy akciót a telep visszafoglalására, ám amikor az egység több tagja foglyul esik, Nathanre és Shane-re vár a feladat, hogy társaikat kiszabadítsák.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  5. A lázadás (Mutiny)
  Hawkes lestoppol egy civil áruszállító űrhajót, és felfedezi, hogy a hajó többek között Tankokat szállít. Útközben egy lopakodó rájuk támad. A kapitány csak úgy tudja megmenteni a hajó utasait, ha megszűnteti annak a résznek az áramellátását, ahol a Tankok utaznak. Ám erre a legénység Tank tagjai fellázadnak, Hawkes pedig két tűz közé kerül, különösen, amikor kiderül: saját húga is a Tank rakomány része.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  6. Butts (Ray Butts)
  Egy rejtélyes eredetű, megtépázott kalapácsorrú bejut a Saratoga kódrendszerébe, és hiába próbálják landolását megakadályozni, leszáll az anyahajóra. Pilótája, Butts ezredes felháborodik azon, hogy még csak ki sem hallgatják, miközben azzal a paranccsal érkezett, hogy vegye át az 58-asok parancsnokságát. Minimális kiképzés után el is viszi az egységet egy bolygóra, anélkül, hogy küldetésük célját felfedné előttük.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  7. Szemek (Eyes)
  Amint a Saratoga visszatér a Földre, az ENSZ Főtitkárát egy Tank meggyilkolja. Mialatt a küldöttek összegyűlnek az új főtitkár megválasztására, további gyilkossági kísérletek is történnek. Hawkes-t és McQueen-t hűségtesztnek akarják alávetni, ám McQueen ezt megtagadja, ezért bebörtönzik, Hawkes-on pedig agymosást végeznek. West újabb információk birtokába jut Diane Hayden, az AeroTech volt igazgatósági tagja ügyében.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  8. Az ellenség (The Enemy)
  Az 58-as egységet baleset éri, miközben a rakományukat próbálják leszállítani, és legénység több tagja meghal. Földet éréskor tanúi lesznek annak, ahogy egy tengerészgyalogos megöli szakasza többi tagját, majd magával is végez. Egy detonációtól pedig az egység összes tagjának fóbiái alakulnak ki. Ráadásul segítséget sem tudnak hívni, mert a rádiójuk megrongálódott.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  9. Kegyetlen látogatás (Hostile Visit)
  McQueen egy öngyilkos húzásra próbálja rábeszélni Ross-t: terve az, hogy az 58-asok egy ellenséges hajót megkaparintva támadjanak azok bázisára. Sewell azonban ellenzi az ötletet, és a hajót inkább tanulmányozásra szánja. Mégis az őrült terv kerül kivitelezésre, és az 58-asok megindítják a támadást. Ám az ütközet során a hajó megsemmisül...

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  10. Választás vagy esély (Choice or Chance)
  Az 58-asoknak sikerül bemenekülniük egy űrkabinba, ami a Chig területen zuhant le. McQueen és Hawkes megmenekül ugyan, ám a többiek fogságba esnek és az MI-k fogolytáborba viszik őket. Itt West megpillantja egy cellában Kylent. Wangot kínvallatásra fogják. Vansennek és Damphouse-nak választania kell, hogy kettejük közül ki vállalja a halált. McQueen és Hawkes szökést tervel.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  11. Maradj a halotakkal! (Stay With The Dead)
  Westet súlyos sebesüléssel a Saratoga fedélzetére szállítják. Mialatt az orvosok kivizsgálják, ő elkezd beszámolni egy brutális ütközetről, amiben részt vettek az 58-asok. Azzal a céllal látogattak el arra az ellenséges bolygóra, hogy egy korábbi csata esetleges túlélőit kimenekítsék. Ám West hiába akarna visszamenni ott ragadt bajtársaiért, mert McQueen birtokában olyan információ van, mely szerint mindenki meghalt.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  12. Csillagok folyója (River of Stars)
  Az alakulat hajója egy ütközet során súlyosan megsérül. A csata után szomorúan döbben rá a kis csapat, hogy pont karácsony napja van. Ráadásul semmi reményük a túlélésre, mert az űrhajó egyáltalán nem működik. Időközben McQueen mentőakciót szervez katonái felkutatására. Hamarosan az is kiderül, hogy a hajó egy közeledő meteor pályáján állomásozik.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  13. Ki felügyeli a madarakat? (Who Monitors the Birds)
  Hawkes és Jack Colquitt hadnagy egy titkos küldetés során reménytelennek tűnő csapdába esik egy félreeső bolygón. Tartózkodási helyük ráadásul mélyen az ellenség felségterültébe nyúlik, ami tovább csökkenti számukra a túlélés esélyeit. Miközben elkeseredett küzdelmet folytatnak az életben maradásért, Hawkes megpróbálja felidézni élete emlékezetes pillanatait.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  14. A szükséges szint (Level of Necessity)
  Egy csata során az 58-asok a 46-os egységgel együtt beszorulnak egy alagútba, ahol visszavonulásra kényszerülnek. Damphousse-t hirtelen különös látomás szállja meg, és figyelmezteti a 46-osok parancsnokát a veszélyre. Ám a kapitány nem hallgat rá, és szinte az egész egység odavész. Az eset után a Saratogára visszatérve Damphousse-t alapos vizsgálatnak vetik alá.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  15. Soha többé (Never No More)
  Shane véletlenül összetalálkozik egy volt szerelmével, akivel egykoron majdnem össze is házasodtak. Hamarosan egymás oldalán kell harcolniuk egy küldetés során, melynek célja egy olyan ellenséges csatahajó felkutatása, amely képes elbújni a radarhullámok elől.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  16. A legmérgesebb angyal (The Angriest Angel)
  McQueen szembeszáll feletteseivel annak érdekében, hogy engedjék részt venni egy új, sorsdöntő jelentőségű küldetésben. Földi tudósok kifejlesztettek ugyanis egy olyan rakétát, mely képes lenne az ellenség legújabb konstrukciójú űrhajóját elpusztítani.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  17. Játék katonák (Toy Soldiers)
  Egy csapat újonc érkezik a Saratoga fedélzetére, akik között Nathan döbbenettel, vegyes örömmel ismeri fel saját öccsét, Neilt. Keserűen támad a fiúnak, amiért ilyen veszélybe sodorja saját életét, ám Neilt túlságosan fűti a haza védelmében kifejtett harci lelkesedés ahhoz, hogy hallgasson testvére oltalmazó szeretetére. Nathan gondjait tovább növeli, amikor megtudja: öccsét pont egy olyan egységbe osztották be, melynek parancsnoka rossz természetű és tapasztalatlan.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  18. Drága Föld (Dear Earth)
  Levélosztáskor különféle küldemények érkeznek a Földről: Coopert felkérik, legyen egy dokumentumfilm riportalanya. Damphousse levelet kap a barátjától, melyben a fiú azt írja, szakítani akar vele. Shane megtudja, hogy a húga gyereket vár. Nathan rádöbben arra, hogy a hadsereg egyáltalán nem is értesítette a családját öccse, Neil haláláról.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  19. Gyöngyök (Pearly)
  Egy szinte reménytelennek tűnő küldetés sikeres végrehajtása után a földi parancsnokság sorsára hagyja az 58-as egységet az ellenség egyik bázisán, hogy megragadhassanak egy egyedülállónak tűnő lehetőséget arra, hogy döntő csapást mérjenek az ellenségre.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  20. A kimenő (R&R)
  Egyik ütközet a másikat követi, az 58-as egység katonái egyre fáradtabban küzdenek. West egy összecsapás során rádöbben, hogy az ő leromlott reflexei majdnem Cooper halálát okozták. Ross 48 óra kimenőt ad a társaságnak, amit a Bacchus kimenőhajón tölthetnek el. Ez a hajó úgy néz ki, mintha összegyúrták volna Las Vegast New Yorkkal és Óz, a nagy varázsló birodalmával. Mindenki beveti magát a sűrűjébe, mert van itt minden: nők, szerencsejáték, kábítószer.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  21. Csillagpor (Stardust)
  Az 58-asok soron következő akcióját váratlanul lefújják. Hamarosan kiderül, azért volt szükség a biztonsági ellenőrzésre. és az akció elhalasztására, mert a jelek szerint valaki információkat szivárogtat ki az ellenségnek. Shane és West némi keresgélés után talál is egy erre utaló jelet.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  22. Pirított cukor (Sugar Dirt)
  Az 58-as egység egy szinte teljesen kilátástalannak tűnő küldetést kap, ám a parancsnokság várakozása ellenére könnyedén végrehajtják azt. Ám az összecsapás során az egység a Demios bolygón reked. A Saratoga fedélzetén tartózkodó parancsnokság előtt nehéz döntés áll: az 58-asokat menekítsék ki a Demiosról, vagy indítsanak egy olyan offenzívát, melynek megnyerésével milliók életét menthetnék meg.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  23. És ha eltemetnek bennünket… (And If They Lay Us Down To Rest)
  Az 58-as egység katonái egy rutinküldetés során összetalálkoznak egy eddig ismeretlen fajtájú földönkívüli lénnyel egy olyan bolygón, amit lakatlannak hittek. Az idegen lény valószínűleg fajtájának utolsó példánya, és pont azon a bolygón él, amely minden valószínűség szerint hamarosan az egész háború legnagyobb csatájának színterévé válik. Sorsa komoly dilemmát okoz a katonáknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az ellenség megneszelje a készülő támadást.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  24. …mondjátok el anyáinknak, megtettük, ami tőlünk telik (Tell Our Moms We Did Our Best)
  A Saratoga fedélzetén a földi parancsnokság béketárgyalásokra készül az ellenséggel. A kialakult tűzszünetben az 58-asok azt a feladatot kapják, hogy egy hadifoglyokkal teli hajót kimentsenek szorult helyzetéből, és kísérjék vissza a Saratogára. West a telepesek hajóján rábukkan elveszettnek hitt szerelmére, Kylenre.

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  Saját feltöltés, jelszó nincs.
  Upvote
  Downvote


  Like

  Idéz
     Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
  vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet, ezzel támogass a munkámban.
  Köszönöm.
  Amit a data töröl, kérésre megpróbálom újratölteni.


  grabacs

  grabacs
  Elit Fanatikus
  
  Téma indítója
  grabacs
  ELiT ViP
   6
  3,120 posts
  Hozzászólás jelentése


  Elküldve: November 4  21. Csillagpor (Stardust)
  Az 58-asok soron következő akcióját váratlanul lefújják. Hamarosan kiderül, azért volt szükség a biztonsági ellenőrzésre. és az akció elhalasztására, mert a jelek szerint valaki információkat szivárogtat ki az ellenségnek. Shane és West némi keresgélés után talál is egy erre utaló jelet.

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  Upvote
  Downvote


  Like

  Idéz
     Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
  vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet, ezzel támogass a munkámban.
  Köszönöm.
  Amit a data töröl, kérésre megpróbálom újratölteni.  grabacs

  grabacs
  Elit Fanatikus
  
  Téma indítója
  grabacs
  ELiT ViP
   6
  3,120 posts
  Hozzászólás jelentése


  Elküldve:


  Űrháború 2063 - (Space: Above and Beyond) 1995
  színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD
  5ff763b34542306cce8e3fe296112091.jpg

  rendező: Thomas J. Wright, Winrich Kolbe, David Nutter
  forgatókönyv: Glen Morgan
  operatőrök: Gordon Lonsdale, Anthony R. Palmieri
  vágók: James Coblentz, George Potter, Chris G. Willingham
  zene: Shirley Walker
  ötlet: Glen Morgan és James Wong

  szereplők:
  Morgan Weisser -(Lt. Nathan West (23 episodes, 1995-1996))
  Kristen Cloke -(Lt. Shane Vansen / … (23 episodes, 1995-1996))
  Rodney Rowland -(Lt. Cooper Hawkes (23 episodes, 1995-1996))
  Joel de la Fuente -(Lt. Paul Wang (23 episodes, 1995-1996))
  Lanei Chapman -(Lt. Vanessa Damphousse (23 episodes, 1995-1996))
  James Morrison -(Lt. Col. Tyrus Cassius ‘T.C.’ McQueen / … (23 episodes, 1995-1996))
  Tucker Smallwood -(Commodore Ross / … (16 episodes, 1995-1996))
  Robert Crow -(Controller / … (7 episodes, 1995-1996))
  Tasia Valenza -(Lt. Kelly Anne Winslow (4 episodes, 1995-1996))
  Michael Mantell -(Howard Sewell (4 episodes, 1995-1996))

  „Azt gondoltuk, hogy egyedül vagyunk, azt hittük az univerzum a miénk. Ameddig 2063 egyik éjjelén az egyik távoli kolóniánkra lecsaptak. Azóta háborúban állunk… T. C: McQueen alezredes vagyok, „tank”, művi úton szuper gyorsan tenyésztett ember, a tengerészgyalogság 58-as repülőszázadnak a parancsnoka. Aduászok a nevünk. Harcolunk, ha hívnak – az űrben, a szárazföldön és a tengeren… Ezt a háborút elveszíteni, többet jelent egy kudarcnál! A feladás azt jelenti, hogy soha nem tudunk hazatérni. Mindannyian tudjuk, hogy a küldetésünket teljesítenünk kell …mindenáron.” (Bevezető a filmből, Űrháború 2063.)
  Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be. De a felszín alatt a szép új világban ugyanúgy megtalálható a korrupció, mint a 20. században. A betelepített új bolygók okozták a háborút. Az Aero-Tech vállalat, amely a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy "Ne települj a szent bolygóra!". Ezt szükségszerűen a háború követte - és itt kezdődik a sorozat. Öt fiatal, különböző helyekről, jelentkezik az amerikai haditengerészethez, ahol a kiképzés és a bevetések során egy csapattá kovácsolódnak össze és az alezredes vezetésével harcolnak a földönkívüliek - a "Tetvek" ellen. De nem csak a Tetvek az emberiség ellensége, hanem a Szilikátok is. Ők korábban fizikai munkát végző robotok voltak, de kifejlődött bennük egy vírus, amely átprogramozta őket. A Földön évekig tartó háború alakult ki a mesterséges intelligenciákkal (M.I.), ezen háború miatt tenyésztették ki a Tankokat. A Tankok génmanipulált emberek, akiket 18. életévükig tartályokban (tankokban) nevelnek. A Tankok legyőzték a Szilikátokat a Földön vívott háborúban, a megmaradt Szilikátok eltűntek egy űrhajóval. A háború tehát győzelemmel zárult és az emberiség magához térhetett. Néhány Tanknak azonban a háborút követően problémája akadt a társadalomba való beilleszkedéssel.

  Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

  Űrháború 2063 s01e01-02 Bevezető rész
  Videó információk:
  Méret: 764,55 MB
  Hossz: 1:30:43
  Típus: AVI (XviD - XviD project)
  Felbontás: 640 x 480 pixel
  Bitráta: 977 Kbps
  Képkockák száma/mp: 23.976
  Oldalarány: 4/3

  Audió információk:
  Audiósávok száma: 1
  Audiosáv #1 adatai:
  Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
  Csatornák száma: 2
  Bitráta: 192 Kbps CBR
  Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

  f7908b2d81fdedd3aff0114769de88a1.jpg

  1.-2. Bevezető rész (Pilot)
  A Föld népei békében élnek egymással. A 150 éve folyó űrkutatások során a Földön kívül semmilyen civilizációt nem találtak, így, a Föld túlnépesedésének elkerülése érdekében a kalandvágyóbbak elkezdtek kolóniákat létrehozni a környező bolygókon. Ám egyszercsak egy eddig ismeretlen idegen erő megtámadja és megsemmisíti a kolóniákat. A Föld lakói harcba szállnak a támadók ellen, dacára annak, hogy létszámban és fegyverben egyaránt hatalmas túlerővel állnak szemben. Nathan West egyetlen esélye arra, hogy viszontláthassa szerelmét, ha beáll az űrhajós elitalakulatba. Egy támadást követően az egységet a Marsra vezérlik, azzal a feladattal, hogy ott javítsanak meg egy elpusztított kommunikációs állomást. Feladatuk végrehajtása közben szemtől szembe kerülnek az idegenekkel, és a közelharcban az egyikük meghal, ám sikerül egy túszt ejteniük.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  3. Legtávolabb az otthontól (The Farthest Man from Home)
  Egy nemrég megtámadott telepeshajóról a túlélőket a Saratoga űrhajó fedélzetére szállítják. West rájön, hogy barátnője, Kylen talán még mindig a Telluson van. Elhatározza, elköt egy űrsiklót és a Tellusra repül abban a reményben, hogy megtalálja a lányt. Vansen és Hawkes barátjuk nyomába erednek, aki két túlélőre is bukkan a bolygón. Egyikük elárulja neki, hol találhatja meg a szerelmét.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  4. A nap sötét oldala (The Dark Side of the Sun)
  Shane-t rémálmok gyötrik: álmában szülei lázadó robotoknak esnek áldozatul. Amikor McQueen rábízza egy akció vezetését, a lány úgy érzi, ez lesz az utolsó küldetése. Az 58-as egység tagjai egy bányaközpontban landolnak, ahol azonnal tüzet nyitnak rájuk: a robotok átvették a hatalmat. Kitervelnek egy akciót a telep visszafoglalására, ám amikor az egység több tagja foglyul esik, Nathanre és Shane-re vár a feladat, hogy társaikat kiszabadítsák.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  5. A lázadás (Mutiny)
  Hawkes lestoppol egy civil áruszállító űrhajót, és felfedezi, hogy a hajó többek között Tankokat szállít. Útközben egy lopakodó rájuk támad. A kapitány csak úgy tudja megmenteni a hajó utasait, ha megszűnteti annak a résznek az áramellátását, ahol a Tankok utaznak. Ám erre a legénység Tank tagjai fellázadnak, Hawkes pedig két tűz közé kerül, különösen, amikor kiderül: saját húga is a Tank rakomány része.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  6. Butts (Ray Butts)
  Egy rejtélyes eredetű, megtépázott kalapácsorrú bejut a Saratoga kódrendszerébe, és hiába próbálják landolását megakadályozni, leszáll az anyahajóra. Pilótája, Butts ezredes felháborodik azon, hogy még csak ki sem hallgatják, miközben azzal a paranccsal érkezett, hogy vegye át az 58-asok parancsnokságát. Minimális kiképzés után el is viszi az egységet egy bolygóra, anélkül, hogy küldetésük célját felfedné előttük.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  7. Szemek (Eyes)
  Amint a Saratoga visszatér a Földre, az ENSZ Főtitkárát egy Tank meggyilkolja. Mialatt a küldöttek összegyűlnek az új főtitkár megválasztására, további gyilkossági kísérletek is történnek. Hawkes-t és McQueen-t hűségtesztnek akarják alávetni, ám McQueen ezt megtagadja, ezért bebörtönzik, Hawkes-on pedig agymosást végeznek. West újabb információk birtokába jut Diane Hayden, az AeroTech volt igazgatósági tagja ügyében.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  8. Az ellenség (The Enemy)
  Az 58-as egységet baleset éri, miközben a rakományukat próbálják leszállítani, és legénység több tagja meghal. Földet éréskor tanúi lesznek annak, ahogy egy tengerészgyalogos megöli szakasza többi tagját, majd magával is végez. Egy detonációtól pedig az egység összes tagjának fóbiái alakulnak ki. Ráadásul segítséget sem tudnak hívni, mert a rádiójuk megrongálódott.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  9. Kegyetlen látogatás (Hostile Visit)
  McQueen egy öngyilkos húzásra próbálja rábeszélni Ross-t: terve az, hogy az 58-asok egy ellenséges hajót megkaparintva támadjanak azok bázisára. Sewell azonban ellenzi az ötletet, és a hajót inkább tanulmányozásra szánja. Mégis az őrült terv kerül kivitelezésre, és az 58-asok megindítják a támadást. Ám az ütközet során a hajó megsemmisül...

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  10. Választás vagy esély (Choice or Chance)
  Az 58-asoknak sikerül bemenekülniük egy űrkabinba, ami a Chig területen zuhant le. McQueen és Hawkes megmenekül ugyan, ám a többiek fogságba esnek és az MI-k fogolytáborba viszik őket. Itt West megpillantja egy cellában Kylent. Wangot kínvallatásra fogják. Vansennek és Damphouse-nak választania kell, hogy kettejük közül ki vállalja a halált. McQueen és Hawkes szökést tervel.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  11. Maradj a halotakkal! (Stay With The Dead)
  Westet súlyos sebesüléssel a Saratoga fedélzetére szállítják. Mialatt az orvosok kivizsgálják, ő elkezd beszámolni egy brutális ütközetről, amiben részt vettek az 58-asok. Azzal a céllal látogattak el arra az ellenséges bolygóra, hogy egy korábbi csata esetleges túlélőit kimenekítsék. Ám West hiába akarna visszamenni ott ragadt bajtársaiért, mert McQueen birtokában olyan információ van, mely szerint mindenki meghalt.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  12. Csillagok folyója (River of Stars)
  Az alakulat hajója egy ütközet során súlyosan megsérül. A csata után szomorúan döbben rá a kis csapat, hogy pont karácsony napja van. Ráadásul semmi reményük a túlélésre, mert az űrhajó egyáltalán nem működik. Időközben McQueen mentőakciót szervez katonái felkutatására. Hamarosan az is kiderül, hogy a hajó egy közeledő meteor pályáján állomásozik.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  13. Ki felügyeli a madarakat? (Who Monitors the Birds)
  Hawkes és Jack Colquitt hadnagy egy titkos küldetés során reménytelennek tűnő csapdába esik egy félreeső bolygón. Tartózkodási helyük ráadásul mélyen az ellenség felségterültébe nyúlik, ami tovább csökkenti számukra a túlélés esélyeit. Miközben elkeseredett küzdelmet folytatnak az életben maradásért, Hawkes megpróbálja felidézni élete emlékezetes pillanatait.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  14. A szükséges szint (Level of Necessity)
  Egy csata során az 58-asok a 46-os egységgel együtt beszorulnak egy alagútba, ahol visszavonulásra kényszerülnek. Damphousse-t hirtelen különös látomás szállja meg, és figyelmezteti a 46-osok parancsnokát a veszélyre. Ám a kapitány nem hallgat rá, és szinte az egész egység odavész. Az eset után a Saratogára visszatérve Damphousse-t alapos vizsgálatnak vetik alá.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  15. Soha többé (Never No More)
  Shane véletlenül összetalálkozik egy volt szerelmével, akivel egykoron majdnem össze is házasodtak. Hamarosan egymás oldalán kell harcolniuk egy küldetés során, melynek célja egy olyan ellenséges csatahajó felkutatása, amely képes elbújni a radarhullámok elől.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  16. A legmérgesebb angyal (The Angriest Angel)
  McQueen szembeszáll feletteseivel annak érdekében, hogy engedjék részt venni egy új, sorsdöntő jelentőségű küldetésben. Földi tudósok kifejlesztettek ugyanis egy olyan rakétát, mely képes lenne az ellenség legújabb konstrukciójú űrhajóját elpusztítani.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  17. Játék katonák (Toy Soldiers)
  Egy csapat újonc érkezik a Saratoga fedélzetére, akik között Nathan döbbenettel, vegyes örömmel ismeri fel saját öccsét, Neilt. Keserűen támad a fiúnak, amiért ilyen veszélybe sodorja saját életét, ám Neilt túlságosan fűti a haza védelmében kifejtett harci lelkesedés ahhoz, hogy hallgasson testvére oltalmazó szeretetére. Nathan gondjait tovább növeli, amikor megtudja: öccsét pont egy olyan egységbe osztották be, melynek parancsnoka rossz természetű és tapasztalatlan.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  18. Drága Föld (Dear Earth)
  Levélosztáskor különféle küldemények érkeznek a Földről: Coopert felkérik, legyen egy dokumentumfilm riportalanya. Damphousse levelet kap a barátjától, melyben a fiú azt írja, szakítani akar vele. Shane megtudja, hogy a húga gyereket vár. Nathan rádöbben arra, hogy a hadsereg egyáltalán nem is értesítette a családját öccse, Neil haláláról.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  19. Gyöngyök (Pearly)
  Egy szinte reménytelennek tűnő küldetés sikeres végrehajtása után a földi parancsnokság sorsára hagyja az 58-as egységet az ellenség egyik bázisán, hogy megragadhassanak egy egyedülállónak tűnő lehetőséget arra, hogy döntő csapást mérjenek az ellenségre.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  20. A kimenő (R&R)
  Egyik ütközet a másikat követi, az 58-as egység katonái egyre fáradtabban küzdenek. West egy összecsapás során rádöbben, hogy az ő leromlott reflexei majdnem Cooper halálát okozták. Ross 48 óra kimenőt ad a társaságnak, amit a Bacchus kimenőhajón tölthetnek el. Ez a hajó úgy néz ki, mintha összegyúrták volna Las Vegast New Yorkkal és Óz, a nagy varázsló birodalmával. Mindenki beveti magát a sűrűjébe, mert van itt minden: nők, szerencsejáték, kábítószer.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  21. Csillagpor (Stardust)
  Az 58-asok soron következő akcióját váratlanul lefújják. Hamarosan kiderül, azért volt szükség a biztonsági ellenőrzésre. és az akció elhalasztására, mert a jelek szerint valaki információkat szivárogtat ki az ellenségnek. Shane és West némi keresgélés után talál is egy erre utaló jelet.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  22. Pirított cukor (Sugar Dirt)
  Az 58-as egység egy szinte teljesen kilátástalannak tűnő küldetést kap, ám a parancsnokság várakozása ellenére könnyedén végrehajtják azt. Ám az összecsapás során az egység a Demios bolygón reked. A Saratoga fedélzetén tartózkodó parancsnokság előtt nehéz döntés áll: az 58-asokat menekítsék ki a Demiosról, vagy indítsanak egy olyan offenzívát, melynek megnyerésével milliók életét menthetnék meg.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  23. És ha eltemetnek bennünket… (And If They Lay Us Down To Rest)
  Az 58-as egység katonái egy rutinküldetés során összetalálkoznak egy eddig ismeretlen fajtájú földönkívüli lénnyel egy olyan bolygón, amit lakatlannak hittek. Az idegen lény valószínűleg fajtájának utolsó példánya, és pont azon a bolygón él, amely minden valószínűség szerint hamarosan az egész háború legnagyobb csatájának színterévé válik. Sorsa komoly dilemmát okoz a katonáknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az ellenség megneszelje a készülő támadást.

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  24. …mondjátok el anyáinknak, megtettük, ami tőlünk telik (Tell Our Moms We Did Our Best)
  A Saratoga fedélzetén a földi parancsnokság béketárgyalásokra készül az ellenséggel. A kialakult tűzszünetben az 58-asok azt a feladatot kapják, hogy egy hadifoglyokkal teli hajót kimentsenek szorult helyzetéből, és kísérjék vissza a Saratogára. West a telepesek hajóján rábukkan elveszettnek hitt szerelmére, Kylenre.

  [You must be registered and logged in to see this link.]

   Pontos idő: Szomb. Jan. 25, 2020 10:45 am